Rowtijn

Agenturen

Over Rowtijn

Rowtijn agenturen bestaat eigenlijk sinds 2007. Dit nadat mij door een buitenlands bedrijf werd gevraagd om een vaste aanstelling om te zetten in een agentschap.

Het was een stap waarvan ik achteraf steeds zeg dat ik dat 10 jaar eerder had moeten doen.

Het doel van mijn agentschap is om toch de leukste  “krenten” uit de spreekwoordelijke pap te vissen.

Als eerste waren daar de kaarten van “the Creative Company” , inmiddels bekend als M.Creative Agency. Snel daarop volgde de producten van “Happiness trading “ met de Thaise geluksballonnen (wel de goede!!), hun lampen en zeer binnenkort nog een erg leuk “toppertje” voor de zomer.

In mei 2007 kwam ik in contact met de ontwerpster Sylvia Krens van  Hi-Di-Hi uit Rotterdam bekend van  de bijzondere kleurrijke en praktische tassen en accessoires. Hiervoor heeft Rowtijn het generaal agentuur in Nederland.

Ook de boeken van uitgeverij “Snor” uit Utrecht voor de kadowinkels  zitten in ons assortiment.

Begin 2010 heb ik door een goede vriend van mij kennis gemaakt met de “Flip flap”. Dit was in 2010 een absolute verkoop topper!!!!!

In samenwerking met “Happiness trading” hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd aan de “Flip Flap” en zal deze vanaf eind april 2010 door het leven gaan als de “Happiness solar flower”.

Sinds juni 2013 werkt Rowtijn samen met het Duitse bedrijf Moshiki, waarbij we de generale verkoop hebben van alle Moshiki-producten voor Nederland.

Kortom Rowtijn staat voor een goed en leuk product waarbij de kwaliteit en service voor op staat.

 

Met vriendelijk groet,

 

Stephan Schmieder

Rowtijn, Heythuysen

(met dank aan Creative Company Antwerpen België, Jasper van Deursen, Sylvia Krens, Alexis van de Wilde, Frans Beijerling, Frank Moos, Claudette & Annemarieke en natuurlijk al mijn klanten en ondernemers in Nederland, Duitsland en België).

 

(NB. De naam Rowtijn is ontstaan door de twee namen van mijn twee zoons, Rowan en Tijn, samen te voegen.)